Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι ¨ H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨, ξεκινώντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τις 28 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι τέλος Αυγούστου του 2015.

Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη έχει ως εξής:

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΩΔΕΙΟ" στα ΧΑΝΙΑ για δύο παραστάσεις 17:00 &19:00.
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" στο ΡΕΘΥΜΝΟ για δύο παραστάσεις 17:00 & 19:00.
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου "ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΣΗΤΕΙΑΣ" στις 18:30.
Σάββατο 8 Νοεμβρίου "ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ" στις 12:00 το πρωί. Σάββατο 8 Νοεμβρίου "ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΑΠΦΩ" ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στις 18:30. Κυριακή 9 Νοεμβρίου "ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΟΡΙΑ" ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για δύο παραστάσεις 11:30 & 18:00.
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ" ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ στις 17:30.

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη.

Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Θωμαή Μωυσίδου, Γιώργος Ζακάπας, Σωτηρία Σακαλάκη, Αναστασία Διατσίδου, Αναστασία Μαυροπούλου, Στέλιος Κάτσικας, Θοδωρής Γεωργίτσης. Γιώργος Ροντίδης Σκηνοθέτης


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ και πληροφορίες 6944062928.