Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας ότι μόνο το γκολ έλειπε από την ομάδα του, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο πρώην τεχνικός της \”Άγιαξ της Ηπείρου\” επισήμανε ότι η Χανιώτικη ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει τους χαμένους βαθμούς στο ματς της Λιβαδειάς.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί όλοι νιώθαμε ότι θα μας άλλαζε ένα επίπεδο αυτή η νίκη, όσον αφορά το βαθμολογικό πίνακα. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό έως το 94’ και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν όλοι. Δούλεψαν πολύ και με το μυαλό, αλλά και με την καρδιά και αυτό είναι σημαντικό. Πέρασαν σχεδόν 45 λεπτά για να φανεί απειλητικός ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Εμείς είχαμε την υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε και τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ελέγξαμε το παιχνίδι και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε. Βέβαια υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή του τη μπάλα, παρ’ όλα αυτά δεν θυμάμαι στιγμές που να απειλήθηκε ουσιαστικά η ομάδα μου. Είχαμε κάποια προβλήματα στην απέναντι περιοχή, πατήσαμε με παίκτες εκεί, αλλά ίσως η τελική πάσα, ίσως η ταχύτητα στην τελική ενέργεια, ίσως ο υπερβολικός αριθμός των αντιπάλων μέσα στην περιοχή τους δεν μας άφησαν να τελειώσουμε τις φάσεις όπως θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για να διαχειριστούμε, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα αυτές τις τελευταίες ημέρες και κάποιες σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μας έδιναν ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ροτέισον και στη διαχείριση που θέλαμε να κάνουμε στα τρία αυτά παιχνίδια. Τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, έχουμε άλλη μία ευκαιρία την επόμενη Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βρούμε πάλι τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε στο γήπεδο της Λιβαδειάς να βρούμε τους δύο πόντους που χάσαμε σήμερα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση από τα συνεχόμενα ματς στο δεύτερο ημίχρονο: «Ξέρετε υπήρχαν αρκετά παιδιά στον αγωνιστικό χώρο, όπως ο Τζίλβαν, όπως ο Ιτούα, όπως ο Κουλιμπαλί, οι οποίοι είχαν κάποια ψιλοπροβλήματα μέσα στην εβδομάδα και κατάφεραν να κάνουν μόνο την προπόνηση της Παρασκευής. Επίσης υπήρχαν παιδιά όπως ο Γιάγια Μπανανά ή ο Ιτούα, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παίξουν σε έξι ημέρες τρία παιχνίδια, τρία ενενηντάλεπτα σχεδόν. Καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να δουλέψουμε και με το μυαλό μας, να κάνουμε διαχείριση του αποτελέσματος και εφόσον δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε και η ισοπαλία είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μία πολύ δυνατή ομάδα, πολύ compact ομάδα, η οποία σχεδόν δυόμιση χρόνια έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ και ενισχυμένο ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές σχεδόν τους ίδιους ρόλους, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να διασπάσεις μια τέτοια ομάδα ή να αντισταθείς στην κόντρα επίθεση αυτής της ομάδας ή ακόμα και στις οργανωμένες επιθέσεις της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου και από την επιθετική σε μεγαλύτερο και ικανοποιητικό βαθμό. Νομίζω ότι μας έλειπε ένα γκολ. Αν καταφέρναμε να σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο στις ευκαιρίες που είχαμε και ανοιγόταν ο αντίπαλος νομίζω ότι μετά θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο στην αλλαγή του Τόρες και να γυρίσει το σχήμα σε 4-4-2: «Ακούστε με… Αυτό είναι κι ένα μήνυμα που στέλνω και στον κόσμο. Εμείς αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε ότι έχουμε φτιάξει μία υπερομάδα, που μπορούμε όλες αυτές τις ομάδες που έρχονται εδώ στην έδρα μας ή πάμε εκτός έδρας να τις ποδοπατάμε. Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε μία ομάδα που κάνει αγώνα για να μείνει στη Super League, να διατηρηθεί στην κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή και χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο, όσον αφορά τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, να βγάζει θετική ενέργεια και να σπρώχνει την ομάδα προς τα εμπρός. Επαναλαμβάνω έχοντας υπομονή μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα».

Απομαγνητοφώνηση: Λευτέρης Αντωνακάκης

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook