Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διάσημους από κάθε χώρο να συμμετέχουν στα Reddit AMA και να απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις χρηστών σχετικά με τη ζωή τους ή το επάγγελμα τους ή άλλες πιο γενικές ερωτήσεις.

Ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να συμμετάσχει σε Q&A, όχι όμως στο Reddit, αλλά στο δικό του Κοινωνικό Δίκτυο, το Facebook. Εμπνευσμένος από τις συναντήσεις των εργαζομένων κάθε Παρασκευή, οι οποίοι ρωτούν διάφορα τον ιδρυτή του Facebook και εκείνος τους απαντά, αυτή τη φορά ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να δώσει το λόγο στους 1,35 δισ. χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου.

Το πρώτο community Q&A του Facebook θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 23:00 Ελλάδος, στη σελίδα «Q&A with Mark». Ήδη, οι χρήστες έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύουν τις ερωτήσεις τους κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση και να κάνουν like στις ερωτήσεις των υπολοίπων χρηστών, αυξάνοντας τις πιθανότητες να απαντηθούν.

Εμπρός λοιπόν, δημοσιεύστε και τις δικές σας ερωτήσεις και ίσως στη 1 ώρα την οποία διαθέτει ο Mark Zuckerberg να απαντήσει και σε εσάς (αν είστε τυχεροί)!

digitallife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook