Τα…\”δόντια\” της έναντι του παράνομου τζόγου έχει αποφασίσει να δείξει η αστυνομία στην Κρήτη,καθώς πλησιάζει η περίοδος των εορτών.
Έτσι.τα ξημερώματα,αστυνομικοί ευχήθηκαν \”καλό μήνα\” κάνοντας έφοδο σε καφενείο στα Μάλια και πιάνοντας πάνω στην τσόχα 14 άτομα που έπαιζαν με χρήματα το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι Texas Poker.
Πρόκειται για οχτώ Ηρακλειώτες ηλικίας απο 20 έως 68 ετών, μια Ηρακλειώτισσα 37 ετών, τρείς Αλβανούς 19,20 και 42 ετών και έναν ανήλικο Αλβανό, ενώ συνελήφθη και ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα πέντε (2.535) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,
• 668 μάρκες διαφόρων χρωμάτων,
• 1 τράπουλα,
• χειρόγραφες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ονόματα και χρηματικά ποσά από τη διενέργεια των τυχερών παιγνίων.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου το εν λόγω κατάστημα στερείτο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.

Όπως φαίνεται η \”εορταστική\” περίοδος για τα πάσης φύσεως καφενεία ή καφετέριες στην Κρήτη,οι ιδιοκτήτες των οποίων περιμένουν να κερδίσουν κάτι επιπλέον απο τον παράνομο τζόγο,αλλ΄και για τους \”τζογαδόρους\”,ξεκινά \”άσχημα\”, καθώς ανάλογες έφοδοι αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο το νησί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook