Ένας τραγικός διαιτητής δεν άφησε τον ΟΦΗ να φύγει νικητής από την Κομοτηνή αρνούμενος να δώσει το πέναλτι σε πεντακάθαρη παράβαση. Μοιραίος ο Πετρόπουλος που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με τον ΟΦΗ να κάνει την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση.
Ο Γκατούζο επιβράβευσε την καλή εμφάνιση του Κουτσιανικούλη στο παιχνίδι με την Ξάνθη δίνοντας φανέλα βασικού στον 26χρονο μεσοεπιθετικό με την υπόλοιπη 11αδα του ΟΦΗ να μην έχει εκπλήξεις. Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 4-4-2 και τον Μερεμπασβίλι να παίζει πίσω από τον Πετρόπουλο. Ραζάκ, Μακρής έπαιζαν στον άξονα και «Κούτσια»-Μερέμπα στα άκρα της μεσαίας γραμμής.
Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Πανθρακικό που έβγαλε φάσεις ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ 5 παίκτες όταν ο Ιγκόρ πλάσαρε σε κενή εστία. Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα ενώ απέφυγε τα αβίαστα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ιωαννίδη να τον φορτώνει με φάουλ δίνοντας στον Πανθρακικό την κατοχή της μπάλας. Στο 45’ γίνεται η φάση του αγώνα όταν ο Μερεμπασβίλι αποφεύγει τον Εμπόου, ο στόπερ του Πανθρακικού ανατρέπει τον Γεωργιανό με τον Ιωαννίδη ενώ είναι μπροστά στην φάση να λέει όχι σε καραμπινάτο πέναλτι!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έδωσε χώρους στον Πανθρακικό περιμένοντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Σε μια από αυτές, ο Μερεμπασβίλι τροφοδότησε τον Πετρόπουλο που βγήκε μόνος απέναντι στον Αθανασιάδη όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Ο 28χρονος φορ ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον ΟΦΗ καθώς στο 60’ χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του να φεύγει σε κόρνερ μετά την επέμβαση του Αθανασιάδη!
Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Πανθρακικό και στο 88’ ο Ιωαννίδης αφήνει τον ΟΦΗ με 10 παίκτες αποβάλλοντας τον Μπανούση επειδή διαμαρτυρήθηκε για ένα πλάγιο άουτ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook