Σε μπαράζ συλλήψεων για διακίνηση λαθραίου καπνού και τσιγάρων επιδόθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας στη Θήβα που, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, πέρασαν χειροπέδες σε επτά αλλοδαπούς, έξι Βούλγαρους και έναν Αλβανό.
Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερις Βούλγαρους ηλικίας 51, 49, 37 και 29 χρόνων και σε ένα σακίδιο που είχαν μαζί τους βρήκαν δύο συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους 953 γραμμαρίων, οι οποίες εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το δημόσιο.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν άλλοι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 30 χρόνων που είχαν στην κατοχή τους μία συσκευασία η οποία περιείχε 591 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και κατασχέθηκε για να σταλεί στο Τελωνείο Οινόης. Τέλος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 40χρονο Αλβανό που είχε σε ένα σακίδιο 45 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. 
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook