Τον καθαρισμό της παιδικής χαράς στην Ανάληψη, έχει αναλάβει εδώ και 5 χρόνια ένας κάτοικος της περιοχής.

Ο κ. Κώστας Χιοτέλης φροντίζει για την καθαριότητα και το πράσινο στο πάρκο της περιοχής του αρκετά χρόνια τώρα.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr τόνισε: "Βλέποντας την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι εγώ. Αυτά τα 5 χρόνια που φροντίζω το πάρκο το μόνο που ζητούσα από τον δήμο ήταν λίπασμα. Από τα πέντε λίτρα που χρειαζόμουν μου έδιναν δύο".

Το πάρκο με την προσωπική εργασία του κ. Χιοτέλη διατηρείται σε άριστη κατάσταση, ωστόσο κάποιες εργασίες χρειάζονταν όπως τονίζει μηχανήματα και πολλά χέρια.Πριν από δύο ημέρες αποφάσισε να ζητήσει και πάλι την βοήθεια της δημοτικής αρχής και απευθύνθηκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινωτάκη.

Ο Αντιδήμαρχος αφού συνεχάρη τον κ. Χιοτέλη για τη δράση του, τόνισε πως τα προβλήματα αυτά δημιουργούνται λόγω της υποστελέχωσης  της Υπηρεσίας Πρασίνου, η οποία λειτουργεί με 7 μόλις υπαλλήλους.Στο πάρκο σήμερα το πρωί, βρέθηκε συνεργείο του δήμου, το οποίο κλάδεψε τα δέντρα.

Ο κ. Ινιωτάκης κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν τη δημοτική αρχή με εθελοντική εργασία αλλά και άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα των περιοχών τους, ώστε να αναδειχθούν οι χώροι πρασίνου στο Ηράκλειο.

Flashnews.gr