Μια ξεχωριστή “κρουαζιέρα” οργάνωσε η καθ' όλα έμπειρη στον τομέα εταιρεία “GRAMVOUSA BALOS CRUISES, την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στο «Ευτυχία Παλάς», με αφορμή την λήξη των κρουαζιέρων της για την φετινή σαιζόν.

Μια “κρουαζιέρα” με τιμώμενους επιβάτες το προσωπικό και την Διοίκηση της εταιρείας, που απασχολεί πάνω από 130 άτομα στο σύνολο των γραμμών της.


Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της εταιρίας κο Αθανάσιο Χηνόπουλο


Χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Περικλή Χηνόπουλο

Οι άνθρωποι της GRAMVOUSA BALOS CRUISES, που με απόλυτο επαγγελματισμό παρέχουν 20 χρόνια τώρα όμορφα ταξίδια σε χιλιάδες επιβάτες, έζησαν μοναδικές στιγμές. Εξαιρετικά εδέσματα, καλή μουσική, πλούσια δώρα και πάνω από όλα καλή διάθεση.

Σε κάθε περίπτωση το σύνθημα της βραδιάς ήταν «ξέρουμε να δουλεύουμε, ξέρουμε να γλεντούμε!!!» και το προσωπικό της εταιρίας με τις οικογένειές τους το τίμησαν διασκεδάζοντας και χορεύοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εταιρεία GRAMVOUSA BALOS CRUISES έχει 9 πλοία και δραστηριοποιείται με επιτυχία στις ημερήσιες κρουαζιέρες από την Κίσσαμο στην Γραμβούσα & Μπάλο, από την Ιεράπετρα στην νήσο Χρυσή, από τη Σούδα στο ΜαράθιΛουτράκι και στις βραδινές κρουαζιέρες στον κόλπο της Σούδας.