Παιχνίδια όπως το χθεσινό πρέπει να τα παίρνει. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, έστω και αν βαθμό – βαθμό “γεμίζει το σακούλι”. Και αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει το παιχνίδι, αυτός ήταν ο ΟΦΗ με τις καθαρές φάσεις για γκολ όπως είναι αυτές των Αντελέγιε και Πετρόπουλου.

Ο χθεσινός ΟΦΗ άφησε στο παρελθόν το παθητικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο παρελθόν και η μετατόπιση του Μερεμπασβίλι στον άξονα, Στον ΟΦΗ ήταν “σκασμένοι” κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο αφού όλοι γνώριζαν ότι χθες η ομάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα την έβγαζε ακόμα περισσότερο στον αφρό.

Άλλωστε, η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός όλων υποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής θα πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς στο Ηράκλειο και εκτός “Γεντί Κουλέ” να προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Μπροστά του ο ΟΦΗ έχει το ματς κόντρα στην Ξάνθη που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους.

Πρώτον, γιατί ο ΟΦΗ θα καταφέρει να βγάλει μια δυάδα εκτός έδρας αγώνων με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και δεύτερον γιατί η ομάδα έχοντας αντιμετωπίσει την πρώτη πεντάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος και βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα κατάφερε να πάρει 9 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook