Μετά από ένα διάστημα όπου οι φίλαθλοι του ΟΦΗ περίμεναν καρτερικά τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας , είναι έτοιμοι να ξαναβγούν στους δρόμους και να διαδηλώσουν ειρηνικά υπέρ του συλλόγου τους.

Αυτό γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή το βράδυ οι φίλοι του ΟΦΗ της Θύρας 4 με το ραντεβού να δίνεται για την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία των Λιονταριών.

Στην ανακοίνωση υπάρχει αναφορά και στις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης όπου τονίζεται ότι «Όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και η σιωπή του δεν είναι εφησυχασμός και ούτε δηλώνει αδυναμία. Θα βρεθούμε ξανά στις επάλξεις, στηρίζοντας όπως επιβάλει η ιστορία μας και η δυναμική του λαού μας, την ομάδα μας όπου και όπως μας χρειαστεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφέρει τα εξής :

«Όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και η σιωπή του δεν είναι εφησυχασμός και ούτε δηλώνει αδυναμία. Θα βρεθούμε ξανά στις επάλξεις, στηρίζοντας όπως επιβάλει η ιστορία μας και η δυναμική του λαού μας, την ομάδα μας όπου και όπως μας χρειαστεί.

Τα παιχνίδια που παίζονται καθημερινά στην πλάτη της ομάδας μας δυστυχώς ξεπερνούν σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας. Ο Όμιλος, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, προσπαθεί μέσω του μεγάλου κόσμου του και της ανεξάρτητης διοίκησής του, να χαράξει ένα δρόμο μακριά από σκοπιμότητες (στημένα παιχνίδια, στοιχηματισμούς, πλαστά έγγραφα, κασέτες και μπράβους).

Ο δρόμος αυτός είναι τραχύς και δύσκολος και όπως φαίνεται θέλουν να μας αφήσουν να τον διαβούμε μόνοι μας. Η διοίκησή μας και όλος ο κόσμος του ΟΦΗ είναι κόντρα σε όλα αυτά. Στην κρίσιμη αυτή καμπή της ιστορίας του Ομίλου, δεν ζητάμε πια, αλλά απαιτούμε από τους τοπικούς φορείς και πολιτικούς να επιβάλουν την ισονομία και ισοπολιτεία.

Δεν αρκούν τα παχυλά λόγια και τα ταξίδια στην Αθήνα. Το «πράσινο νησί» έχει τη δύναμη να ανατρέψει ακόμα και την κυβέρνηση, εάν και εφόσον το αίτημα του Κρητικού λαού και του φίλαθλου κόσμου όλης της Ελλάδας που είναι να βγουν όλα στο φως και να αποκατασταθεί η αδικία.

Αν δεν πραγματοποιηθεί, τότε επιτέλους ας είστε εσείς αυτοί που θα σπάσουν το απόστημα θυσιάζοντας τις κομματικές σας καριέρες στο βωμό του «περί δικαίου αισθήματος» και στις απαιτήσεις που έχει ο λαός που εκπροσωπείτε.

Με πίστη στην Ελληνική δικαιοσύνη, αναμένουμε τις εξελίξεις και τη δικαίωση της ομάδας μας, σαν απαρχή για την εξυγίανση του πολύπαθου Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επόμενη κινητοποίηση θα είναι την Κυριακή 5/6, με αφορμή το βροντερό παρών που θα δώσουμε στο μεγάλο πανηγύρι της ανόδου της ομάδας μπάσκετ στην Α2, με μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 3:00 από κλειστό των Πατελών.
Επόμενο μεγάλο ραντεβού τη Δευτέρα 6/6 στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία των λιονταριών σε ειρηνική πορεία».

Υ.Γ. “Ευθύνη να είσαι Κρητικός, μα να ‘σαι και Ομιλίτης να αποδείξεις πως τιμάς τα χρώματα της Κρήτης”»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook