Τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες του Δήμου Βιάννου οι οποίοι συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Διοικητή της υπηρεσίας, Αντώνη Γρηγοράκη και τον Υποδιοικητή, Γιώργο Λυρώνη, για τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα έθεσαν στην Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Κ.Υ. Βιάννου, τόσο σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό, όσο και σε πληρώματα ασθενοφόρου.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ενήμερη για τα προβλήματα ενημέρωσε θα προχωρήσει άμεσα η πρόσληψη μιας θέσης Οδοντιάτρου από τις ήδη ολοκληρωμένες κρίσεις του 20111, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της προκήρυξης για τις δύο (2) θέσεις επικουρικών ιατρών Γενικής Ιατρικής και της μίας (1) Παιδιατρικής, οι οποίες και σε περίπτωση που αποβούν άγονες θα επαναπροκηρυχθούν.

Όσον αφορά στα προβλήματα που σημειώνονται στη διακομιδή ασθενών, ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δεσμεύτηκε ότι την Τετάρτη στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην 7η ΥΠΕ Κρήτης παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη, θα τεθεί ειδικά το θέμα συμπαράστασης του ΕΚΑΒ στην ήδη υπάρχουσα δομή και στο υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό που υπηρετεί στο Κ.Υ Βιάννου (1 ασθενοφόρο και 3 οδηγοί).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook