Ο Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή του τον Ηλυσιακό για τη φιλοξενία και εύχεται στο μέλος του Δ.Σ., με καταγωγή από την Κίσσαμο, Αντώνη Τζιρτζιλάκη, ταχεία ανάρρωση.
Παράλληλα η Ακαδημία του Κισσαμικού ευχαριστεί το Περιφερειακό τμήμα Κισσάμου του Σώματος των Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Αναλυτικά:
Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση και τους φιλάθλους του Ηλυσιακού Α.Ο., για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής και στους φιλάθλους της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον συντοπίτη μας, μέλος του Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο., Αντώνη Τζιρτζιλάκη, για τη σημαντική του βοήθεια και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση Ακαδημίας 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Σώματος των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Τμήματος Κισσάμου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τον αρχηγό του Τμήματος Χανίων κ. Ιωάννη Χαριτάκη και όλους τους Εθελοντές Σαμαρείτες, που στελεχώνουν το Τμήμα Κισσάμου, που από την πρώτη στιγμή με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας, πάντα στα πλαίσια του εθελοντισμού, για καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας.
Από την μεριά μας θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook