Ο ρέφερι από την Αργολίδα έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στο παιχνίδι της Κομοτηνής αδικώντας κατάφωρα τον ΟΦΗ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, δεν είναι μόνο η φάση του πέναλτι στον Μερεμπασβίλι για την οποία διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ αλλά και αρκετές ακόμα που βγάζουν μάτι. Και συγκεκριμένα:

1) Στο 21' γελάει όλος ο ντουνιάς με τον βοηθό Γκαγκά που βλέπει 6 παίκτες του Πανθρακικού να είναι σε θέση οφσάιντ και όμως δεν σήκωσε την σημαία του με αποτέλεσμα ο Ίγκορ να χάνει την μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

2) Στο 32' ο Εμπόου ανατρέπει τον Πετρόπουλο έξω από την περιοχή, είναι τελευταίος παίκτης και ενώ ο Ιωαννίδης πρέπει να δώσει το φάουλ και την κόκκινη κάρτα τελικά δείχνει "παίζετε".

3) Στο 35' από φάουλ του Μιλιάζες, ο Μακρής ανατρέπεται από τον Χρήστου και ο Ιωαννίδης αντί να υποδείξει την παράβαση σφυρίζει επιθετικό φάουλ εις βάρος του αρχηγού του ΟΦΗ.

4) Στο 45' ο Τζάνης "γκρεμίζει" τον Μερεμπασβίλι, ο Ιωαννίδης είναι μπροστά στην φάση και όμως κλείνει τα μάτια σε καθαρή παράβαση.

5) Στο 87' για το "ξύπνα ρε", ο Ιωαννίδης αποβάλει τον Μπανούση με απευθείας κόκκινη με αποτέλεσμα ο παίκτης του ΟΦΗ να κινδυνεύει με "καμπάνα" 4 αγωνιστικών.