Στους όμορφους και φιλόξενους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, στην Κίσαμο, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νέας περιόδου των Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών, που ανήκουν στο Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κισάμου, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος αφού χαιρέτισε την δημιουργία και νέου Τμήματος εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών, που αριθμούν συνολικά περί τους εξήντα εθελοντές, αναφέρθηκε στην σημασία και αξία του εθελοντισμού. «Εθελοντισμός, σημείωσε, σημαίνει προσφορά, δόσιμο, άνοιγμα του εγώ στο εμείς, διακονία θυσιαστικής αγάπης, φως, ελπίδα και χαρά.

Αυτή την χαρά και ελπίδα έχει ανάγκη ο σκληρά δοκιμαζόμενος άνθρωπος της εποχής μας. Χρέος όλων μας είναι να βρίσκουμε την δύναμη της υπέρβασης και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας, το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης μας», κατέληξε ευχαριστώντας το λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Τμήματος Ε.Σ.Σ. Κισάμου για την αγαστή συνεργασία, ως επίσης και τους εθελοντές εκπαιδευτές.

Χαιρετισμούς, επίσης, απεύθυναν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, εκ μέρους των εθελοντών εκπαιδευτών ο κ. Χαριτάκης, εκ του τμήματος Νοσηλευτριών, ως και εκ των εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook