Με ενα χάλκινο μετάλλιο απο τον Αλυγιζάκη Σπύρο στην κατηγορία -33κ. Μαύρων ζωνών επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ απο το 2ο φεστιβάλ Ταεκβοντο Kim & Liu «ευ αγωνίζεσθαι»,όπου συμμετείχε με 3 αθλητές (Αλυγιζάκη Σπύρο, Τζανίδη Μαρία και Φιωτάκη Ανδρέα).

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.Ν.Ε (ένωση ταεκβοντο νοτίου Ελλάδος) ,υπο την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Τ.), της Ευρωπαϊκής (E.T.U.) και της Εθνικής Ολυμπιακής ακαδημίας(ΕΘΝ.Ο.Α.).
Οι αγώνες διεξήχθησαν απο 31 Οκτ.-2 Νοε. στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων και έλαβαν μέρος 1400 αθλητές απο τη νότια Ελλάδα.

Παράλληλα με τους αγώνες διεξήχθη τεχνικό πρωτάθλημα (πούμσε), δοκιμασίες ανίχνευσης ταλέντων καθώς και θεατρική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους.

Ο προπόνητης του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε:

Συμμετείχαμε σε μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση,που εκτός απο αθλητική ήταν και πολιτισμίκη. Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας γιατί στην κατηγορία τους αγωνίστικαν για πρώτη φορά εκτός απο ηλεκτρονικούς θώρακες και με ηλεκτρονικές κάσκες. Τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και καταφέραμε να πάρουμε μια 3η θέση σε μια δύσκολη κατηγορία.

Κάθε χρόνο το επίπεδο είναι όλο και καλύτερο και πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση γιατί το άθλημα εξελίσεται συνεχώς και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, καθότι πρόκειται για ολυμπιακό αγώνισμα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονήτες και διοργανωτές.