Πριν από μερικούς μήνες, ο Τζέρεμι Μικς, συνελήφθη για ληστεία και αντίσταση κατά της αρχής. Όταν το αστυνομικό τμήμα που πιστώθηκε τη σύλληψή του, ανάρτησε τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο, επικράτησε πανικός. Γυναίκες έσπευσαν να σχολιάσουν την ομολογουμένως καυτή εμφάνιση του Μικς, κατά χιλιάδες, αγνοώντας φυσικά την έκνομη συμπεριφορά του. Ο Μικς που είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν σε 9 χρόνια στη φυλακή, έχει ένα γιο και η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ανέρχεται στα 900.000 δολάρια.

Όπως έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές, η φήμη στο διαδίκτυο, δεν διαρκεί πολύ. Έτσι και ο Μικς φαίνεται πως αντικαταστάθηκε, καθώς ο Σον Κόρι έκανε την εμφάνισή του, τρελαίνοντας το γυναικείο πληθυσμό. Ο Κόρι, που από τις φωτογραφίες φαίνεται σαν να είναι ο δίδυμος αδερφός του Μικς, συνελήφθη την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Χάλοουιν, στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας.

Ένας από του «μασκαράδες» ήταν ντυμένος σαν δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού FOX. Ο Κόρι, λοιπόν, φωνάζοντας ότι σιχαίνεται το συγκεκριμένο κανάλι, άρπαξε το μικρόφωνο από τον έκπληκτο «δημοσιογράφο», το έβαλε στο μπροστινό μέρος του παντελονιού του και στη συνέχεια του επιτέθηκε με μια αλουμινένια ρακέτα του τένις. Η αστυνομία, έπειτα από καταγγελία του θύματος, συνέλαβε τον Κόρι, δημοσίευσε τη φωτογραφία του και το θηλυκό κομμάτι του ίντερνετ τρελάθηκε…

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι δυο άνδρες έχουν εκπληκτικές ομοιότητες. Οι βασικές διαφορές τους είναι τα τατουάζ του Μικς και το «αλά Μπομπ Μάρλεϊ» μαλλί που φέρει ο νέος καυτός κακοποιός του διαδικτύου, Σον Κόρι.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook