Μήνας Νοέμβριος και στην Κρήτη τα ρακοκάζανα όπως κάθε χρόνο, κάνουν την εμφάνιση τους. Ο Συλλογος Αλατσατιανών ν. Ηρακλείου καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μια μοναδική εκδήλωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, σας καλούμε να ρακοκαζανιάσουμε παρέα, στο παραδοσιακό καζάνι του Βασίλη Κόρσαβα, «Μυραγάπη», στο Στείρωνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα και να γλεντήσουμε στον όμορφο χώρο της «Μυραγάπης» με οδηγό το Αλατσατιανό μας κέφι.

Ο παραδοσιακός χώρος του καζανιού, η ζεστασιά του σπιτικού που διαχέεται, καθώς και η γλυκιά ζωντανή μουσική από μέλη του συλλόγου μας, εγγυάται μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση. Για άλλη μια φορά σας καλούμε να πλαισιώσετε με τη παρουσία σας την εκδήλωση μας και να μας δώσετε δύναμη για τη συνέχεια.

Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή 09/11/2014 από τις 13:00 έως τις 17:00, στο παραδοσιακό καζάνι του Βασίλη Κόρσαβα, «Μυραγάπη», στο Στείρωνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

• Για την εξυπηρέτηση σας, θα διαθέτουμε ψήστες για να ψήσουν το μεζέ σας.

• Για την πρόσβαση στη «Μυραγάπη»: από την Κνωσό ή τη Βιομηχανική περιοχή προς Σκαλάνι, Πεζά, Αλάγνι και στον κόμβο (από το νέο δρόμο Ηρακλείου Αρκαλοχωρίου) δεξιά προς Αλάγνι, Στείρωνα (3 χλμ), Πανόραμα, Αμουργέλες. (από Ηράκλειο 25 χλμ.).

• Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, επικοινωνείτε στα τηλ: 6944-467040 (Κ.Καλυβάς), 6951004144 (Χ. Χατζηαδάμ).

Το Δ.Σ. του συλλόγου Αλατσατιανών σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook