Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεταγραφές του φετινού ΟΦΗ. Ο 28χρονος φορ ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό και έκτοτε έχει σιγήσει. Παρ\’ όλα αυτά είναι δεδομένο πως όσο πιο γρήγορα σκοράρει, τόσο πιο γρήγορα θα ανέβει ψυχολογικά.

Στην ομάδα έχουν πέσει όλοι πάνω στον \”Πετρό\” και κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του στην αξία και τις δυνατότητες του επιθετικού του ΟΦΗ. Ασφαλώς και ένας επιθετικός \”ζει\” από τα γκολ που πετυχαίνει όμως είναι φανερό ότι ο Πετρόπουλος παλεύει να σκοράρει σε μια ομάδα που στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε ελάχιστες φάσεις.

Ο Γκατούζο συνεχίζει να τον εμπιστεύεται, μιλάει μαζί του προσπαθώντας να βρουν μια λύση. Κόντρα στον Πανθρακικό, ο Πετρόπουλος δεν ήταν αρνητικός έστω και αν τον \”αδικούν\” οι δύο ευκαιρίες που χάνει.

Όμως ο επιθετικός του ΟΦΗ είναι μέσα στις φάσεις, τρώει ξύλο από τον Εμπόου για να ανοίγει χώρους στους υπόλοιπους και στην Κομοτηνή φάνηκε ότι η μετατόπιση του Γεωργιανού στον άξονα μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει ακόμα πιο απειλητικός. Και το σίγουρο για τον Πετρόπουλο είναι ότι όσο πιο γρήγορα πετύχει το επόμενο γκολ, τόσο πιο γρήγορα θα ανέβει και η δική του ψυχολογία…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook