Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου που έγινε χθες στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο.

Η εγγονή της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου ήταν τελικά αυτή που χτύπησε και σκότωσε ίδια τη γιαγιά της στην περιοχή Ασγούρου το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί μας, μετά από πολύωρες ανακρίσεις, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο έγκλημα αυτό να συμμετείχε και συνεργός.

Από την πρώτη στιγμή, η εγγονή είχε \”κλειδωθεί\” από τους αστυνομικούς ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό. Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα \”έσπασε\” και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Η εγγονή ήταν τελικά η δολοφόνος της 69χρονης από τ Ασγούρου

\"Η
Σε αυτο το σημείο βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Πηγή : Η εγγονή ήταν τελικά η δολοφόνος της 69χρονης από τ Ασγούρου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/294367/h-eggonh-htan-telika-h-dolofonos-ths-69xronhs-apo-t-asgoyroy#ixzz3IBF2RniL
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook