Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο τη Παρασκευή, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και βουλευτές της Κρήτης για το φλέγον ζήτημα του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Στις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί θα συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και βουλευτές του νησιού οι οποίοι αναμένεται να πιέσουν τον Υπουργό για συγκεκριμένες απαντήσεις στο ερώτημα \”πότε θα κατασκευαστεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο στην Κρήτη\”.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Χρυσοχοΐδη να μεταβαίνει και στο Καστέλι προκειμένου να προχωρήσει σε εξαγγελίες για τον διεθνή αερολιμένα που θα κατασκευαστεί στην περιοχή.

O Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης προσκαλεί συνάντηση Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων, φορέων, παρουσία του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 10.00 το πρωί στο ξενοδοχείο Atlantis (αίθουσα Πασιφάη Ι).

Πάντως η προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, βουλευτών και ευρωβουλευτών θα γίνει κανονικά τη Δευτέρα προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τον ΒΟΑΚ, που θα σταλούν στον Πρωθυπουργό.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook