Μόλις ένα live μας χωρίζει από τον τελικό του «Dancing with the stars ΙΙ» της 12ης Ιουνίου και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον ημιτελικό του δημοφιλούς σόου, που θα δούμε την Κυριακή (21.00).

H Zέτα Μακρυπούλια θα υποδεχθεί τα τρία ζευγάρια που διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό και θα χορέψουν ένα παλιό κι ένα καινούριο τραγούδι.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Ηλίας Μπούτσης θα χορέψουν αρχικά αργεντίνικο τάνγκο με το τραγούδι «Orquideas» και φοξ τροτ με το «Je ne veux pas».

Ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ Ματθαιακάκη θα διαγωνιστούν στο τζάιβ με το «Footloose» και το τάνγκο με το «Libertango».

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία Αντιμισάρη θα χορέψουν τζάιβ και πάσο ντόμπλε με τα τραγούδια «Hound dog» και «Poison» αντίστοιχα.

Ωστόσο στον ημιτελικό θα δούμε περισσότερους καλεσμένους σε σύγκριση με τα προηγούμενα live. Έτσι στο stage του σόου θα τραγουδήσει ο Νίκος Γκάνος τη νέα επιτυχία του «Break Me».

Οι παρουσιαστές του «Πλάκα κάνεις» και περυσινοί διαγωνιζόμενοι του dance show, Δημήτρης Βλάχος και Σάββας Πούμπουρας, θα επιστρέψουν για να αποδείξουν αν θυμούνται ακόμη τα μαθήματα χορού που παρακολούθησαν την προηγούμενη σεζόν. Ο πρώτος θα χορέψει με την Φωτεινή Παπασταύρου και ο δεύτερος με την Άννα Πολύζου. Οι τέσσερίς τους θα ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο στο σέικ με το τραγούδι «Hippi Hippy Shake».

Τέλος η Μαίρη Συνατσάκη θα αφήσει για λίγο το green room και με τον Γιούρι Ντιμιτρόφ θα χορέψει cha cha cha με το τραγούδι «Boom Boom» των Black Eyed Peas.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook