Ένα άκρως καλλιτεχνικό βίντεο παρουσιάζει μαγευτικές εικόνες της φύσης, συνδυασμένες με ζευγάρια που κάνουν σεξ στη μέση του πουθενά κι όλα αυτά κινηματογραφούνται με κάμερα drone από ελικόπτερο! Πρσοδεθείτε!…

Μία ανεξάρτητη κινηματογραφική εταιρεία με βάση τη Νέα Υόρκη, δημιούργησε την πρώτη πορνογραφική ταινία που γυρίστηκε από μία HD κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε ένα drone.

Οι παραγωγοί, Brandon LaGanke και John Carlucci, δημοσίευσαν ένα τρίλεπτι φιλμ με τον… αυφάνταστο τίτλο Drone Boning (δεν μεταφράζεται), το οποίο είναι ελεύθερο για παρακολούθηση στο vimeo.

\"\"
\"\"

Οι πρωταγωνιστές είναι στρέϊτ και γκέι ζευγάρια, τα οποία κάνουν σεξ σε διάφορες μαγευτικές τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων φάρμες με μήλα, βουνά, παραλίες, δάση, ακόμη και στην άκρη μίας λεωφόρου!

\"\"
\"\"

\”Θέλαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα του να κάνεις πορνό κι όχι πόλεμο\”, λέει ο Brandon LaGanke στο vice και συμπληρώνει: \”Ξεκίνησε σαν ένα αστείο σχετικά με την ιδιωτικότητα και τα ταξίδια, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε εννοιολογικό έδαφος\”.

\"\"
\"\"

Τα πλάνα είναι γυρισμένα από μεγάλη απόσταση, με μερικά ζευγάρια να είναι δύσκολο να εντοπιστούν κι αυτό κάνει τους δημιουργούς να θεωρούν πως δημιούργησαν τέχνη κι όχι πορνογραφία.
\"\"

Μία από τις λήψεις μάλιστα, που όμως \”κόπηκε\” ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε μία ήσυχη γειτονιά, \”όπου μπορούσες να δεις μία οικογενειακή συγκέντρωση για μπάρμπεκιου στην αυλή ενός σπιτιού και τότε η κάμερα γυρνούσε κι έβλεπες ανθρώπους να γ@….νται στη διπλανή αυλή\”, προσθέτει ο LaGanke, λέγοντας ακόμη πως \”δεν θα μπορούσα να γυρίσω μία αληθινή πορνό ταινία σαν κι αυτή. Αν δε μπορείς να αυνανιστείς με αυτό που βλέπεις φίλε, τότε δεν είναι καλό πορνό\”.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook