Για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό μίλησαν το πρωί της Τετάρτης ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Χριστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Αζράκ Μαχαμάτ και Χερόν Σκάρλα Μπεριάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά:

«Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου. Έχουν μπει κι άλλοι παίκτες ενεργά πλέον στο ρόστερ του Λεβαδειακού, κάποια παιδιά που είχαν έρθει στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε έχει δυναμώσει αρκετά. Κι εμείς θα παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί σε σχέση με το πρόσωπο που είχαμε την Τετάρτη στο Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα όσο περνάει ο χρόνος γινόμαστε καλύτεροι και όσο θα περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε όλο και πιο καλύτεροι. Δυστυχώς στο τελευταίο ματς με τα Γιάννινα προερχόμασταν από κοντινά εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να δώσουμε αυτά που μπορούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το ξεπερνάμε όμως αυτό το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την μέχρι τώρα πορεία:

«Δεν μπορώ να πω ότι πλέω σε πελάγη ευτυχίας, ούτε ότι είμαι απογοητευμένος από αυτό που βλέπω. Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα παρατηρώ ποδοσφαιριστές να ανεβαίνει συνεχώς η απόδοσή τους σε ατομικό επίπεδο και αυτό με χαροποιεί, γιατί μέσα από την ατομική βελτίωση θα έρθει και η ομαδική».

Μπεριάν: «Αγαπάω τον Πλατανιά και όταν ήμουν στην Κέρκυρα η καρδιά μου ήταν στον Πλατανιά. Τηλεφωνούσα στους φίλους μου και μάθαινα πως πάει η ομάδα. Αγαπώ την ομάδα και θέλω να είμαι μέλος της. Είμαι ικανοποιημένος 100%, γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα»

Μαχαμάτ: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικό. Τους είδαμε την προηγούμενη φορά, τους ξέρουμε και πρέπει να πάμε εκεί να αγωνιστούμε σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένος, η αρχή ήταν δύσκολη, οι πρώτες αγωνιστικές ήταν απέναντι σε δύσκολες ομάδες, όμως προσπαθήσαμε σκληρά, με σκοπό να βελτιωνόμαστε και αυτό είναι το πολύ σημαντικό, ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός προσπαθεί να βελτιώνεται».


Το σχετικό ρεπορτάζ από τη Νέα Τηλεόραση: