Τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 22 έως 60 ετών, συνελήφθησαν χθες, σε Ηράκλειο και Χανιά. Οι τέσσερις άνδρες επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία και Αγγλία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθησαν, χθες (05.11.2014) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας (30χρονος και 60χρονη), για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό την Γερμανία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες (05.11.2014) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας (47χρονος και 22χρονη), διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας με σκοπό να ταξιδέψουν στην Αγγλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook