Κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων, απευθύνουν με ανακοίνωσή τους, οι επαγγελματοβιοτέχνες του Νομού Χανίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΝΧ καλεί όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους να συμμετέχουν με τη μέγιστη δυνατή ενεργητικότητα στο κίνημα συλλογής υπογραφών με σκοπό να ανατραπεί η ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χανιών μαζί με άλλα 13 Περιφερειακά Αεροδρόμια της Χώρας.

Ο κάθε συνάδελφος μέσα από το χώρο της δουλείας του και της επαγγελματικής του δραστηριότητας γενικότερα μπορεί να στηρίξει το κίνημα αντίδρασης όλων των φορέων του Νομού.

Η ιδιωτικοποίηση των Αεροδρομίων αποτελεί μια χαριστική πράξη η οποία εκτός από το γεγονός ότι αποστερεί από το Δημόσιο περιουσιακά στοιχεία σημαντικά για την ανάκαμψη της χώρας, θα έχει και άμεσα σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό, στο εμπόριο και γενικότερα στη τοπική οικονομία.

Έντυπα συλλογής υπογραφών μπορούν οι συνάδελφοι να εφοδιάζονται από τους Επαγγελματικούς Συλλόγους τους ή από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, Ελ. Βενιζέλου 4 (3ος όροφος).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαδεράκης Αντώνης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παυλάκης Ιωάννης