Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της δολοφονίας της ηλικιωμένης στη Ρόδο, από τα ίδια τα εγγόνια της.

Οι δυο τους, που κρατούνται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, φέρονται να είχαν προστριβές με την 69χρονη γυναίκα από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία εκείνη αδυνατούσε να τους δώσει. 

Τα δύο αδέρφια «ρίχνουν» τις κατηγορίες το ένα στο άλλο, υποστηρίζοντας ότι καμία σχέση δεν έχουν με το φόνο. 

Μιλώντας στο «protothema.gr», ο δικηγόρος του εγγονού της άτυχης ηλικιωμένης, Στέλιος Αλεξανδρής αναφέρει ότι ο πελάτης του είχε να δει την γιαγιά του τέσσερις μήνες και δεν έχει καμία σχέση με το φόνο, ενώ παράλληλα  κατηγορεί την ετεροθαλή αδερφή του για το έγκλημα. 

Η μοναδική ανάμειξη που είχε, σύμφωνα με το δικηγόρο του, ήταν ότι υπέδειξε στην αδερφή του, το άτομο στο οποίο πούλησε εκείνη την τηλεόραση που αφαίρεσε από το σπίτι της γιαγιάς τους. 

Τα δυο παιδιά, σύμφωνα με το δικηγόρο του εγγονού της ηλικιωμένης, μεγάλωσαν δύσκολα, ενώ από μικρά εργάζονταν προκειμένου να βγάλουν χρήματα, καθώς η μητέρα τους βρισκόταν στη φυλακή. 

Η ηλικιωμένη βρέθηκε με παραμορφωμένο το πρόσωπό της, όπως αναφέρει ο δικηγόρο του εγγονού της, γεγονός που σημαίνει, ότι είχε κακοποιηθεί βάναυσα από το δολοφόνο της. 

Για το τραγικό περιστατικό, ενημερώθηκε και ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος και αναμένεται να έρθει από τη Φινλανδία οπού ζει. 

Την ίδια ώρα ποινικές διώξεις για ληστεία από κοινού από την οποία προήλθε θάνατος και για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε χθες το βράδυ η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κυριακή Κλιάμπα στα δύο εγγόνια της 69χρονης.


Στον εγγονό ασκήθηκε επιπροσθέτως ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία γιατί μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου αλλά και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος διότι ήταν εκείνος που πώλησε την τηλεόραση.

Σε δύο κατοίκους της Ρόδου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook