H Pista Park και η νεοσύστατη ΑΣΑ Χανιων (Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων) διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία DRIFT & GP TUNING το Σαβ/κο 1-2 Νοεμβρίου στο Βαρύπετρο.

Με πολύ κρύο αλλά με τεράστια προσέλευση θεατών και αθλητών πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας για το 2014, στη Pista Park. Η \”νεα\” ΑΣΑΧ σε συνεργασία με την ΑΛΜΑΧ παρουσίασαν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί το διήμερο, αποζημιωνοντάς τους στο έπακρον.

Ευχαριστούμε όλο το κόσμο που βρέθηκε αυτές τις 2 μέρες στη Pista Park…
Ευχαριστούμε πολύ τον Μεγάλο Χορηγό Ζάντες Λάστιχα Περβολαρακης και την ANEK Lines.
Τους υποστηρικτές Συνεργείο Δρακακης, Carglass Αφοι Παπαδακης, Ηχοσυστηματα Musicstorm, Car Care και Aνδριωτης Garage.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε κριτές κ βοηθούς που βρέθηκαν σε όλη τη προετοιμασία και τη διεξαγωγή, και τους Χορηγούς των 26 αυτοκινήτων που είχαμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε!!!

Τα καλύτερα έρχονται…με πολύ δύναμη!!!!…

Αναλυτια τα αποτελεσματα εδω

Φωτογραφίες από Αρη Μυριδακη…εδώ

Δείτε εδώ το βίντεο του αγώνα από Chania Aerial Creations

Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook : ΑΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Γνωρίστε το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων

Το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (ΑΣΑΧ) ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη του 2014 από αθλητές που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η κίνηση για τη δημιουργία ενός νέου σωματείου ήρθε μέσα από την ανάγκη των ίδιων των αθλητών για κάτι νέο, κάτι πιο σύγχρονο και για μια ενέργεια μέσα από την οποία θα μπορούσαν να κάνουν πράξη διοργανώσεις και αγώνες όπως η εποχή προστάζει και όπως η ανάγκες μας επιβάλλουν.

Κύριος γνώμονας είναι οι ασφαλείς διοργανώσεις πάνω στο μηχανοκίνητο σπορ, και εχει πρωταρχικό σκοπό την στήριξη και υποστήριξη των αθλητών που αποτελούν μέλη του, αλλά και των συναθρώπων μας που σήμερα πιο πολύ από ποτέ έχουν ανάγκη, μέσα από φιλανθρωπικές διοργανώσεις και εράνους.

Τα γραφεία του Σωματείου βρίσκονται στον Κόμβο Μουρνιών (πλησίον Shell) οπου εκεί, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μετά τις 6.30 το απόγευμα μπορούν μέλη αλλά και μη, να επισκέπτονται, να παίρνουν μέρος στις συζητήσεις, να κάνουν τις προτάσεις τους για μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά κυρίως να επισημαίνουν τις παρατηρήσεις τους ώστε αυτό το νεοσύστατο αυτό σωματείο να διορθώνετε μέρα με την ημέρα.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα μέλη του ΔΣ αλλά και τα Ιδρυτικά Μέλη του ΑΣΑΧ είναι αθλητές και εμπλεκόμενοι στον χώρο πολλά χρόνια, άρα η εμπειρία και η ενασχόλησή τους με το αντικείμενο θα αποτελέσει ένα μεγάλο παράγοντα στην επίτευξη των στόχων μας. Πριν ακόμα συσταθούμε σε σωματείο, αλλά δρώντας ως «παρέα» είχαμε διοργανώσει το μεγάλο φιλανθρωπικό event για τον μικρό Παναγιώτη Δρακάκη και το Auto Moto Show το καλοκαίρι του 2013 οπου για πρώτη φορά στην Κρήτη όλες οι λέσχες και σωματεία έδωσαν το βροντερό τους παρών και «ΟΧΙ» στην πώληση του Αεροδρομίου του Μάλεμε.

Το ΔΣ απαρτίζεται από :
Πρόεδρος ο Σταμάτης Φουντουλάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις, gp tuning & rally sprint)
Αντιπρόεδρος : Αντώνης Κυρμιτζόγλου (αθλητής σε αγώνες gp tuning & dragster)
Γεν. Γραμματέας : Αννα Φραδελάκη
Ταμίας : Νίκος Ζιλιμπινάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις & αγώνες Drift)
Μέλος : Θέμης Μαρινάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις & αγώνες Drift)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook