Όπου κι αν έψαχναν οι αστυνομικοί έβρισκαν ναρκωτικά, σε μια υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στα Καλύβια Βαρθολομιού.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας, εντόπισαν μετά από έρευνες ενάμισι κιλό ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης που ένας 51χρονος προόριζε προς διάθεση σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

 Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και ήταν «γνωστός» για την δράση του.

Οι έρευνες στο σπίτι και το χασίς στο κυπαρίσσι

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν για την κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων χασίς, τον αναζήτησαν και αφού τον εντόπισαν προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Στο σπίτι βρήκαν μικρές ποσότητες ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης σε συσκευασία καπνού, κάτω από το κρεβάτι του, μέσα σε σόμπα. Στο περβάζι του παραθύρου βρήκαν σε ένα γυάλινο βάζο σπόρους κάνναβης, ένα και ένα στιλέτο. Οι αστυνομικοί πιστεύοντας πως ο δράστης έχει κρύψει και αλλού ναρκωτικές ουσίες συνέχισαν την έρευνα, εκτός σπιτιού και συγκεκριμένα στην αυλή.

Από προσεκτική έρευνα εντόπισαν μέσα στα κλαδιά ενός κυπαρισσιού τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 81, 46, 29 και 10 γραμμάρια κάνναβης. Όμως ούτε εδώ σταμάτησαν οι αστυνομικοί την έρευνα.

Συνέχισαν σε άλλο σημείο της αυλής και μέσα στο έδαφος, βρήκαν μια νάιλον σακούλα σκουπιδιών και μέσα μια μαξιλαροθήκη με δύο άλλες πλαστικές σακούλες εντός, που περιείχαν 1150, 99 και 37 γραμμάρια κάνναβης.

Συνολικά εντοπίστηκε η ποσότητα των 1473 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 50 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προϊόντα από την διακίνηση των ναρκωτικών. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook