Στους φυσιολογικούς της ρυθμούς επανέρχεται η καθημερινότητα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μετά από μερικές εβδομάδες φρενίτιδας και κοσμοσυρροής για το μεγάλο έπαθλο του Τζόκερ.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, από το πρώτο Τζακ Ποτ, παίχτηκαν περισσότερες από 180 εκατομμύρια στήλες, που μεταφράζεται σε πάνω από 90 εκατ. ευρώ.

Οι νικητές αυτής της δίμηνης περιπέτειας βρέθηκαν τελικά στην κλήρωση της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου και μοιράστηκαν 18 και πλέον εκατομμύρια ευρώ. Στους κερδισμένους της υπόθεσης συγκαταλέγονται και οι πράκτορες που είδαν τα έσοδα τους να πολλαπλασιάζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο για την κλήρωση της Πέμπτης, παίχτηκαν περίπου 40 εκατομμύρια στήλες και δόθηκαν 20 εκατ. ευρώ!
Το ρεκόρ πάντως παραμένει αφού τον Απρίλιο του 2010 είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 Τζακ Ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον νόμο, τα καθαρά κέρδη της ΟΠΑΠ Α.Ε. φορολογούνται με συντελεστή 30% αλλά και 20% σε ποσά άνω των 500 ευρώ στα κέρδη των νικητών. Γεγονός που σημαίνει ότι συγκεντρώνεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που μπαίνει στα κρατικά ταμεία.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook