Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου (Ομάδα Πρασίνου, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, και Ομάδα Εξωραϊσμού), με την στήριξη των Αντιδημαρχιών, Πολιτισμού, Πρασίνου, Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας, θα προχωρήσει σε καθαρισμό, φύτευση και εξωραϊσμό του Πάρκου Γεωργιάδη.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Booking.com, που σκοπεύει να διαθέσει για τον σκοπό αυτό εννέα μέλη της, που θα εργαστούν επίσης εθελοντικά. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 10 το πρωί και θα διαρκέσουν έως το βράδυ.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού, κα. Αριστέα Πλεύρη, ο Συντονιστής και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι και η Συντονίστρια της ομάδας εξωραϊσμού, κα. Όλγα Κουτάντου, καλούν, «τους συμπολίτες, όλων των ηλικιών, αλλά και τις εθελοντικές ομάδες Περιβάλλοντος που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια εξωραϊσμού και αναζωογόνησης του Πάρκου, να μας συναντήσουν εκεί και να συμμετάσχουν στη δράση, συνεισφέροντας καθένας με όποιον τρόπο κρίνει προσφορότερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook