Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπο το προσωπικό ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και αστυνομικοί μετά από καταγγελίες των πελατών του ξενοδοχείου. 

Ο 34χρονος Matthew Williams ως ένας άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας και κρατούσε στα χέρια του το ένα της μάτι.

Πελάτες του ξενοδοχείου άκουσαν περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο και κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ο 34χρονος άνδρας δεν άνοιγε την πόρτα του δωματίου κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη Mirror, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον Matthew Williams, ο οποίος όπως αποδείχθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, να έχει τραυματίσει την άτυχη κοπέλα και να τρώει το πρόσωπό της ενώ κρατούσε κι ένα της μάτι. 

Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το taser. Λίγο αργότερα εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και ιατρικού προσωπικού να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς και η άτυχη κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν δύο εβδομάδας αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook