Τη συμμετοχή του, με επιχειρήσεις-μέλη του, στην 3η Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2011», προγραμματίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011, στο χώρο της επιχείρησης “Σωληνουργεία Κορίνθου” και τη διοργάνωσή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, υπό την αιγίδα της ΚΕΕΕ και την υποστήριξη της ΔΕΘ ΑΕ.

Για το σκοπό αυτό, το ΕΒΕΘ έχει προχωρήσει στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στις επιλεγείσες επιχειρήσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, να εκθέσουν τα είδη τους, σε ξεχωριστά σταντ εμβαδού 12 τ.μ. το καθένα. Η μετακίνηση, η διαμονή των εκπροσώπων των επιχειρήσεων και η μεταφορά των εμπορευμάτων θα πραγματοποιηθούν με τη μέριμνα και τις δαπάνες των ιδίων των εκθετών.

Σημειώνεται, ότι στη φετινή διοργάνωση προγραμματίζεται να προβληθούν προϊόντα όπως τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, τουρισμός, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός και παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την προώθηση πωλήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Οι επιχειρηματίες-μέλη του ΕΒΕΘ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιδότησης της επιχείρησής τους στην «Κορινθία 2011», πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως μέχρι τις 29/07/11.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook