Η Νέα Δημοκρατία και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Χανίων και Ρεθύμνης, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιούν εκδήλωση στα Χανιά το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα .

Στην εκδήλωση θα παραστούν οι Βουλευτές των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος , ο Γραμματέας διαγραμματειακού κ. Αλέκος Κόκκαλης ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Περιφέρειας Αιγαίου & Κρήτης κ. Γιώργος Παντάκης και άλλα στελέχη του κόμματος της Ν.Δ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος το πρωί του Σαββάτου θα ξεναγηθούν στους χώρους των «Τάφων Βενιζέλου» και του ιδρύματος «Ελ. Βενιζέλου» και στις 18.00 θα γίνει συνεδρίαση στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Χανίων παρουσία και των δύο.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Γραμματέα Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά το Σάββατο 8/11/2014 για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 40 ετών της παράταξης της Νέας Δήμοκρατίας.

- 12.55 Επίσκεψη στους «Τάφους των Βενιζέλων» όπου θα τελεστεί τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Χανίων σεβασμιότατο κ.Δαμασκηνό και κατάθεση στεφάνου.
- 13.30 Επίσκεψη στο ίδρυμα και την οικία Βενιζέλου .
- 14.00 Επίσκεψη και συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά μέσα της πόλης.
- 18.00 γραφεία Νο.Δ.Ε Χανίων όπου θα διεξαχθεί συμβούλιο διευρυμένης Νο.Δ.Ε .
- 19.00 Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου για την προγραμματισμένη εκδήλωση.


Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταικούρα στα Χανιά το Σάββατο 8/11/2014 για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 40 ετών της παράταξης της Νέας Δήμοκρατίας.

- Άφιξη στο αεροδρόμιο Χανίων 10.00 π.μ
- 10.30 π.μ επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.
- 11.30 π.μ επίσκεψη στο Δήμαρχο Χανίων.
- 13.00 Επίσκεψη στους «Τάφους των Βενιζέλων» όπου θα τελεστεί τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Χανίων σεβασμιότατο κ.Δαμασκηνό και κατάθεση στεφάνου.
- 13.30 Επίσκεψη στο ίδρυμα και την οικία Βενιζέλου .
- 18.00 γραφεία Νο.Δ.Ε Χανίων όπου θα διεξαχθεί συμβούλιο διευρυμένης Νο.Δ.Ε .
- 19.00 Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου για την προγραμματισμένη εκδήλωση.