Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει ότι, η εταιρεία Champion Europe S.p.A. – Υποκατάστημα Ελλάδος, πραγματοποιεί διορθωτικά μέτρα που αφορούν σε παιδικά ενδύματα (1.755 τεμάχια ζακέτα-κουκούλα με κωδικό 402567 και 8.129 τεμάχια μπλούζα-κουκούλα με κωδικό 402568), διαθέσιμα προς λιανική πώληση, που φέρουν κορδόνια στην περιοχή του λαιμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, εκ μέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα εν λόγω προϊόντα, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και θα ενημερωθούν και εγγράφως με συστημένη επιστολή σχετικά με τις διορθωτικές ενέργειες στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, ώστε να προϊόντα να καταστούν ασφαλή.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιμοποιούν αφού πρώτα αφαιρέσουν το κορδόνι από την περιοχή του λαιμού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία CHAMPION EUROPE S.P.A. – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και συγκεκριμένα με τον κ. Τρύφωνα Μουρλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6146333.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook