Η Cameron Diaz υποστηρίζει ότι όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και καλύτερος, πράγμα που επιβεβαιώνεται απόλυτα από τη νέα της φωτογράφιση για το γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan. Η 38χρονη Diaz, πιο όμορφη από ποτέ, φοράει ένα ολόσωμο μπεζ μαγιό δείχνοντας στο φακό το άψογα γυμνασμένο σώμα της.

Μιλώντας στο τεύχος Ιουλίου λέει: «Γίνεσαι όλο και καλύτερος όσο μεγαλώνεις. Ξέρεις τι θέλεις και γίνεσαι πιο δυνατός, ψυχικά και σωματικά». Η υπέροχη σιλουέτα της οφείλεται στην καθημερινή γυμναστική και φυσικά στο ότι έχει σταματήσει να τρώει junk food. «Ξύπνησα μια μέρα και συνειδητοποίησα πως παρότι φαίνομαι μια χαρά, το να τρώω αυτά που έτρωγα δεν με έκαναν να αισθάνομαι καλά. Έτσι τα σταμάτησα».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που σύμφωνα με φήμες χώρισε από τον τελευταίο δεσμό της Alex Rodriguez, επιμένει ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την έλλειψη τύχης στο αντίθετο φύλο, ενώ υποστηρίζει πως ποτέ δε σκέφτηκε το ενδεχόμενο του γάμου. «Ο γάμος δεν είναι κάτι σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι είμαστε με αυτούς που πρέπει να είμαστε όταν πρέπει να είμαστε. Δεν κάνεις ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή πρέπει».

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook