Κεντρικός ομιλητής στην αποψινή εκδήλωση στο δήμο Πλατανιά, στην τοπική Κοινότητα Βουβών στα Χανιά,  αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, θα είναι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 19:30 μμ στο χώρο της  «Μνημειακής Ελιάς Βουβών» και οργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Πλατανιά, και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ενώ θα γίνει σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Μνημειακής Ελιάς και του Μουσείου Ελιάς από τον πρώην δήμαρχο Κολυμβαρίου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη.

Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα ΄΄ Οικολογία και δάση στη Γαλλία ΄΄ από τις Robillard Elsa και Petit Claire, και θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ για το Μουσείο Κρητικών Βοτάνων από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Νωρίτερα στις 4 το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης πρόκειται να επισκεφθεί το Ανουσάκειο Ίδρυμα όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook