Δραματικές ώρες έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία πάσχει από διαβήτη και λαμβάνει οξυγόνο, ενώ ο άνδρας της είναι καρδιοπαθής.

Η ηλικιωμένη είναι σε μηχανική υποστήριξη από το 1981 και έχει επανειλημμένα καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη ΔΕΗΈντρομη είδε μπροστά στην πόρτα της συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο την ενημέρωσε ότι θα προβεί σε διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω ληξιπρόθεσμης οφειλής. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του patrastimes.gr, το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Η ηλικιωμένη τους εξήγησε πως από το 1981 είναι με μηχανική υποστήριξη, σημειώνοντας πως έχει κατ’ επανάληψη καταθέσει στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να μην της κόβουν το ρεύμα, όπως προβλέπεται από τον νόμο, ακόμα κι αν υπάρχει οφειλή. Το συνεργείο τής έδωσε προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να καταθέσει εκ νέου τα δικαιολογητικά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οφειλή της ηλικιωμένης προς τη ΔΕΗ ανέρχεται σε 1.200 ευρώ. Η οικογένεια ζει με τη σύνταξη του πατέρα, ύψους 600 ευρώ τον μήνα, και έχει τέσσερα άνεργα παιδιά, από τα οποία τα τρία είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου.

patrastimes.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook