Η 28χρονη Holly Smith είναι «κυνηγός ευκαιριών». Περνάει τουλάχιστον οκτώ ώρες καθημερινά αναζητώντας και παίζοντας σε διαγωνισμούς στο Ίντερνετ.

Η γυναίκα που είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά, πάσχει από μια σπάνια πάθηση του στομάχου που δεν της επιτρέπει να δουλεύει. Η επιθυμία της όμως να συνεισφέρει στα οικονομικά της οικογένειας ήταν τόσο μεγάλη που βρήκε τρόπο να τα καταφέρει.

Η συμμετοχή της σε διάφορους διαγωνισμούς αποφέρουν στο οικογενειακό εισόδημα κάθε χρόνο περίπου 13.000 ευρώ, σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς. Φυσικά, τα περισσότερα από τα κέρδη είναι σε είδη κι όχι σε χρήματα αλλά αυτό έχει βοηθήσει το νέο ζευγάρι να χτίσει ένα τέλειο νοικοκυριό.

Στα δώρα που έχει κερδίσει είναι τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, ταξίδια, τρόφιμα ακόμα και το νυφικό αλλά και τη δεξίωση του γάμου της. Όπως λέει η ίδια καθημερινά παίρνει μέρος σε 800 διαγωνισμούς.

Η 28χρονη για τα επόμενα τρία χρόνια έχει εξασφαλίσει τις οδοντόκρεμες της οικογένειας και για τους επόμενους έξι μήνες το χαρτί τουαλέτας.

Πριν λίγο καιρό έκανε δώρο στη μητέρα της ταξίδι στα Κανάρια Νησιά ενώ λέει ότι πολλά από τα δώρα, τα χαρίζει με τη σειρά της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ms Smith, who suffers from a health condition which has prevented her working, subsidised her wedding using vouchers, coupons and competitions
Her haul of prizes has included toys and games, which she has started donating to charity
She takes hundreds of pounds off the family's shopping bill and has won scores of gifts - including DVDs
Receipts show how much the family save each week by Ms Smith's 'addictio' to coupons and deals
Receipts show how much the family save each week by Ms Smith's 'addictio' to coupons and deals
Ms Smith's three-year-old daughter, Mollie-Rose, enjoys a windfall of Halloween sweets her mother won
The family's home in Great Yarmouth, Norfolk is full of stacks of supplies the busy mother has won online
Ms Smith says she knocked thousands off the cost of the ceremony and reception through offers and deals

enikos.gr