Οι “κιτρινόμαυροι” δεν κέρδισαν ούτε την Βέροια και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ελέγχεται ο Λιαχούδης για το πέναλτι με το οποίο η Βέροια έκανε το 2-2.

Ούτε σήμερα ήρθε η νίκη που ήθελε ο Εργοτέλης για να πάρει πάνω του η ψυχολογία που ήταν πεσμένη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτεροι κατά διαστήματα από την Βέροια, πήραν δύο φορές το προβάδισμα ωστόσο ένα λάθος του Τσέρνι και μια αμφιλεγόμενη απόφαση του Λιαχούδη έφεραν το τελικό 2-2.

Ένα ματς που πρέπει να το… πάρεις για να μην ζοριστείς στην συνέχεια, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να το πάρει και πλέον κοιτάζει την συνέχεια με πολύ μεγάλο άγχος. Ο Εργοτέλης πλήρωσε τα κενά διαστήματα που είχε στην απόδοση του αλλά και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα που το πήρε δύο φορές. Πρώτα με τον Μπρούνο που το έχασε λίγα λεπτά μετά όταν ο Καλτσάς “κρέμασε” τον Τσέρνι με αποτέλεσμα να έρθει το 1-1 και στην συνέχεια όταν ο Γιουσούφ έκανε το 2-1 και ο Λιαχούδης… “είδε” πέναλτι σε ανατροπή του Μπεν από τον Λυκογιάννη με τον Αφρικανό να το εκτελεί και να διαμορφώνει το 2-2.