​Ένας μαστροπός και η γυναίκα που εξέδιδε, είναι οι βασικοί ύποπτοι της άγριας δολοφονίας και τεμαχισμού του 84χρονου άνδρα, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί να φλέγεται, τα ξημερώματα της 24ης Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το στάδιο της προανάκρισης προέκυψε πως ο ηλικιωμένος άνδρας είχε περιστασιακές αλλά «σταθερές» επαφές με την ύποπτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνες από την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 84χρονος είχε «εμμονή» με την συγκεκριμένη γυναίκα και την αναζητούσε διαρκώς προκειμένου να του προσφέρει την παρέα της.

Την γυναίκα εξέδιδε ένας προαγωγός, χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., γνωρίζουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους, και έχουν διαπιστώσει ότι χρονικά, έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια που σύχναζαν, μετά την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου.

Όπως λένε αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο ηλικιωμένος ήθελε κατ’ αποκλειστικότητα την συγκεκριμένη γυναίκα, κάτι που δημιουργούσε οικονομικές ‘απώλειες’ στον προαγωγό .Αυτός λένε οι ίδιοι ίσως και να ήταν ο λόγος που οδήγησε στο φριχτό έγκλημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το έγκλημα φαίνεται να προσδιορίστηκε χρονικά περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου, ενώ εντοπίστηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, όταν ο δράστης επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη του πτώματος, καίγοντας το δίπλα σε κάδο απορριμμάτων

Μέσα σε πέντε ώρες ο δράστης διέπραξε το έγκλημα, τεμάχισε το σώμα, «καθάρισε» τον χώρο και μετέφερε τη σορό στον κάδο, όπου προσπάθησε να την κάψει για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή ίχνη πάλης, ένα ακόμη γεγονός που φανερώνει ότι το θύμα γνώριζε τους δράστες, οι οποίοι πολύ πιθανόν τον αιφνιδίασαν.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook