Βαρυ πένθος για την οικογένεια του Διονύση Σχοινά μετά το θάνατο του αδελφού του Τόλη. Ο 48χρονος μουσικός που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης κηδεύτηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστού.
Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς καταβεβλημένος, ο Διονύσης είπε μεταξύ άλλων: «σε λάτρευα πάρα πολύ, δεν θα έπρεπε να σε λατρεύω τόσο… Αδερφέ μου ζεις, δεν “έφυγες”, δεν “έφυγαν” αυτά τα μάτια! Πάντα εδώ θα είσαι! Όλα εσύ μου τα έμαθες: τις μουσικές, την ζωή, να παίζω… όλα! Ήσουν ο κολλητός μου!».

\"\"

 
Συντετριμμένος ο αδελφός του, Διονύσης, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως ο Τόλης έκλεισε για πάντα τα μάτια του. Ο 48χρονος ήταν ο φίλος, ο αδελφός και το στήριγμά του. Το “δεξί του χέρι”, όπως τον αποκαλούσαν όλοι, που φρόντιζε για τα πάντα εντός και εκτός σκηνής.

\"\"

 
Ο θάνατός του ήλθε μετά από ανακοπή καρδιάς το πρωί της Πέμπτης. Λίγο νωρίτερα όχημα του ΕΚΑΒ τον μετέφερε με πνευμονικό οίδημα στο Θριάσιο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.
 
Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης με τον Διονύση Σχοινά να φαίνεται καταβεβλημένος από τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

tlife.gr
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook