Βαρυ πένθος για την οικογένεια του Διονύση Σχοινά μετά το θάνατο του αδελφού του Τόλη. Ο 48χρονος μουσικός που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης κηδεύτηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστού.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς καταβεβλημένος, ο Διονύσης είπε μεταξύ άλλων: «σε λάτρευα πάρα πολύ, δεν θα έπρεπε να σε λατρεύω τόσο… Αδερφέ μου ζεις, δεν “έφυγες”, δεν “έφυγαν” αυτά τα μάτια! Πάντα εδώ θα είσαι! Όλα εσύ μου τα έμαθες: τις μουσικές, την ζωή, να παίζω… όλα! Ήσουν ο κολλητός μου!».

 
Συντετριμμένος ο αδελφός του, Διονύσης, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως ο Τόλης έκλεισε για πάντα τα μάτια του. Ο 48χρονος ήταν ο φίλος, ο αδελφός και το στήριγμά του. Το “δεξί του χέρι”, όπως τον αποκαλούσαν όλοι, που φρόντιζε για τα πάντα εντός και εκτός σκηνής.

 
Ο θάνατός του ήλθε μετά από ανακοπή καρδιάς το πρωί της Πέμπτης. Λίγο νωρίτερα όχημα του ΕΚΑΒ τον μετέφερε με πνευμονικό οίδημα στο Θριάσιο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.
 
Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης με τον Διονύση Σχοινά να φαίνεται καταβεβλημένος από τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

tlife.gr