Ορεξάτοι… ξύπνησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας, που επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 8-3 του Ιδομενέα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παρουσία τους στον όμιλο τίτλου.
Μόλις στο 18\’ το σκορ είχε γίνει 0-5 με γκολ των Φέζγα (7\’), Μάστορα (8\’), Αντ. Γαλανάκη (10\’, 18\’), Μανταδάκη (16\’), για να μειώσει προσωρινά στο 38\’ ο Θεοδωράκης. 
Με γκολ των Κλωθάκη (38\’) και Αντ. Γαλανάκη (40\’) το σκορ πήγε στο 1-7, για να κλείσει το ημίχρονο στο 2-7 με τέρμα του Ζιλφιγαρίδη (44\’).
Στην επανάληψη έπεσε αρκετά ο… καταιγιστικός ρυθμός των φιλοξενούμενων, που έκαναν το 2-8 με τον Μάστορα στο 47\’ και δέχθηκαν τη μείωσε του σκορ στο 83\’ με πέναλτι του Παπαδοκοκολάκη. 
Τα Ροδωπού με το εντυπωσιακό 5-2 υποχρέωσε τον πρωταθλητή Μινώταυρο στην πρώτη του ήττα, αλλά η νίκη αυτή δεν μπόρεσε να γιορταστεί όπως θα έπρεπε καθώς το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκου Παπαδημητρίου, στον οποίο και οι δυο ομάδες εύχονται τα καλύτερα. 
Στο 11\’ ο Δημούσης άνοιξε το σκορ (0-1), για να φέρει την ανατροπή με δύο γκολ ο Ρουστέμι (18\’ και 35\’). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, με πέναλτι του Νταγκουνάκη. 

Μαριανάκης (47\’) και Μαναρώλης (53\’ και 70\’) οδήγησαν τους γηπεδούχους σε μια σπουδαία νίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook