Μπορεί το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο η ΕΜΥ είχε εκδώσει έκτακτο δελτίων έντονων καιρικών φαινομένων, να έφτασε αποδυναμωμένο στην χώρα μας και εν τέλει δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα, ωστόσο σε κάποιες περιοχές οι μετεωρολογικές προβλέψεις για ισχυρές καταιγίδες, επιβεβαιώθηκαν.

Όπως στο χωριό Πανέθημο της Κισάμου στα Χανιά, όπου εκεί  \”άνοιξαν οι ουρανοί\” και σημειώθηκαν μικροπροβληματα, τα οποία ήταν αρκετά ωστόσο για να δείξουν τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών.

Το αγροτικό ιατρείο που βρίσκεται στο χωριό και που ανοίγει δύο φορές την εβδομάδα, το πρωί του Σαββάτου \”άνοιξε\” από την ορμή του νερού που είχε πλημμυρίσει την πλατεία.

\"\"

Σε φωτογραφίες που μας έστειλε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Σπύρος Καρπαδάκης φαίνονται τα σημάδια από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Όπως σημειώνει ο κ. Καρπαδάκης, οι εικόνες είναι αρκετή ώρα αφού είχε σταματήσει η βροχόπτωση και η στάθμη του νερού είχε πέσει, ενώ μέσα στο ιατρείο το νερό είχε φτάσει στους 70 πόντους.

\”Τόση πολύ βροχή δεν ξαναθυμάμαι. Έβρεχε ασταμάτητα για περίπου 12 ώρες\”, σημείωσε.

\"\"

Τελικά, η πλημμυρισμένη πλατεία άδειασε, μετά από επέμβαση του Δήμου που έσπασε το κόκκινο τοιχίο που βλέπετε στην φωτογραφία και έτσι τα νερά της βροχής βρήκαν διέξοδο.

\"\"

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα θα γίνει έλεγχος και στο επαρχιακό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή, καθώς σημειώθηκαν μικρής έκτασης κατολισθήσεις.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook