Την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις εκθείασε ο Γιάννης Ζαραδούκας, που παρουσιάζεται όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Ο ακραίος μπακ του Πλατανιά μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό μίλησε στην κάμερα της NOVA. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το είχα πει και την προηγούμενη φόρα ότι δουλεύουμε πάρα πολύ και είναι αρκετές οι ώρες αυτές, που δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος εάν δεν είναι στα αποδυτήρια. Έχω ξαναπεί ότι όλοι οι παίκτες είναι πάρα πολύ καλοί και οι είκοσι. Νομίζω ότι η ομάδα μας είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα, αλλά αρχίζει και ρολάρει σιγά-σιγά και είμαστε διαβασμένοι κάθε φορά και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο επιθετικό κομμάτι ο Πλατανιάς: «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποιες απουσίες, οι ενδεκάδες αλλάζουν συνέχεια, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και θα βρούμε το… ρεζουμέ για την επιθετική ανάπτυξη και θα έχουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα: «Έχω περάσει δύο χρόνια πάρα πολύ δύσκολα και ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με στηρίζουν και σιγά-σιγά να κι εγώ τα πατήματά μου  γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά από ένα τραυματισμό να βρεις τον εαυτό σου».


Απομαγνητοφώνηση: Λευτέρης Αντωνακάκης