Στο γεγονός ότι ο Πλατανιάς το τελευταίο διάστημα δεν δέχεται εύκολα γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Τσουράκης.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA:
«Στόχος μας ήταν να πάρουμε αποτέλεσμα και το πήραμε, εκτός έδρας με μία ομάδα που βελτιώθηκε στα τελευταία παιχνίδια και γι\’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το αν έχει βρει την κατάλληλη… χημεία πλέον ο Πλατανιάς: «Είμαστε σταθεροί. Δεν \”τρώμε\” πια τόσο εύκολα γκολ και αυτό είναι πολύ καλό. Τώρα τέσσερα παιχνίδια συνεχόμενα δεν χάσαμε, αυτό είναι πολύ καλό και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».
Για το τι λείπει επιθετικά από τον Πλατανιά: «Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να κάνεις πολύ καλή άμυνα και πολύ καλή επίθεση. Στα τελευταία παιχνίδι κάνουμε πολύ καλή άμυνα και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και στην επίθεση, βάζοντας περισσότερα γκολ κι αν το πετύχουμε αυτό, θα γίνουμε μία καλή ομάδα».
Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη Super League: «Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, το πρωτάθλημα είναι καλό και είμαι ευχαριστημένος που έκανα το βήμα εδώ στην Ελλάδα και ελπίζω να συνεχίσουν όλα καλά και να πάνε όλα καλά».

Απομαγνητοφώνηση: Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook