Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της τρίτης μεταγραφής του βρίσκεται πλέον ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Σήφη Δασκαλάκη.

 

Αντικαταστάτης του Ηρακλειότη τερματοφύλακα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πανύψηλος (ύψος 1,99) Γερμανός γκολκίπερ Τόρστεν Στάκμαν που σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο το απόγευμα θα βρίσκεται στην Κρήτη για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Εργοτέλη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

 

Ο Στάκμαν είναι 30 ετών (γεννημένος στις 17/3/1981) και θεωρείτε αρκετά έμπειρος τερματοφύλακας καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια υπερασπίζεται την εστία της Αλεμάνια Άαχεν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

 

Ο Γερμανός πορτιέρο που μένει ελεύθερος από την Άαχεν στις 30 Ιουνίου θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Εργοτέλη την πρόταση που έχουν να του κάνουν και αν υπάρξει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι τότε η κρητική ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση του παρά το γεγονός ότι στη λίστα του Καραγεωργίου για αυτή τη θέση είναι και ο Ράντμαν του Πανσερραϊκού και ένας Αυστριακός τερματοφύλακας που έχει προτείνει ο Μάριο Χίμπλιγκερ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook