Το Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» σας προσκαλεί στην διοργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου της Μεσσαράς, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 10:00π.μ. για την ενίσχυση του μηνύματος ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς στη Μεσσαρά για τους οδηγούς οχημάτων και τους ποδηλάτες και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, με δυο διαδρομές, τη μικρή 20 χιλιομέτρων και τη μεγάλη 75 χιλιομέτρων.

\”Διαδίδουμε «από τη σέλα του ποδηλάτου μας», το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια και με ποδήλατο», και παράλληλα συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας, απολαμβάνοντας μια διαφορετική ματιά στο εκπληκτικό τοπίο, τα αξιοθέατα και τους ήχους της προικισμένης φύσης της Μεσσαράς\”, αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου, Ώρα 10:00π.μ.

Σημείο εκκίνησης:
Πόμπια, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας

Α΄ Διαδρομή 20 χλμ.:
Πόμπια- (Πρατήριο Συριανός) – Πλάτανος – Χουστουλιανά – Μητρόπολη – Αρχαία Γόρτυνα – Μοίρες – Πόμπια (τερματισμός).

Β΄ Διαδρομή 75 χλμ.:
Πόμπια – (Πρατήριο Συριανός) – Πλάτανος – Χουστουλιανά – Μητρόπολη – Άγιοι Δέκα (ΣΤΑΣΗ) – Αρχαία Γόρτυνα – Αμπελούζος – Καπαριανά – Μοίρες – Τυμπάκι – Κόκκινος Πύργος (παραλία)- Τυμπάκι – Μετόχι Καμηλαρίου – Πιτσίδια – Μάταλα (ΣΤΑΣΗ) – Πιτσίδια – Πετροκεφάλι – Πόμπια (τερματισμός).

Η εκδήλωση για τη στήριξη του ΠΑΠΑΗΚ Πόμπιας (Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης) πραγματοποιείται από το Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» με την ενεργό συμμετοχή του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας , του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τάλως», του Συλλόγου ΑμεΑ ν. Κρήτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περ. Τμήμα Μοιρών και των Ποδηλατών Κρήτης.

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες:

• Ελένη Τσικνάκη, τηλ. 2892340011 (ΠΑΠΑΗΚ Πόμπιας)

• Δημήτρης Φουστανάκης, κιν. 69442466638 (Σύλλογος Φίλων ΠΑΠΑΗΚ Πόμπιας)

• Γιώργος Βαρβεράκης, κιν. 6936592868 (Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Τάλως»)

• Μανώλης Στεφανουδάκης, τηλ.2892023404 ( Σύλλογος ΑΜΕΑ ν. Κρήτης \”Το Μέλλον\”,

• Σπύρος Καμπαξής, κιν. 6972016000 (Ποδηλάτες Κρήτης)

• Χρυσόστομος Περγιανάκης, κιν. 6936806620 (Ελληνικός Ερ. Σταυρός, Περ. Τμήμα Μοιρών)

• Πολιτικό Γραφείο Λ. Αυγενάκη, Μοίρες, τηλ. 2892029133

• facebook.com/DriveSafelyCrete

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook