Δύο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης εμπόρων ναρκωτικών Αλβανικής καταγωγής σε δύσβατη περιοχή στα ελληνοαλβανικά σύνορα και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους εμπόρους και να κατασχέσουν τα 60 κιλά κάνναβης που μετέφεραν.

Η όλη επιχείρηση κράτησε περισσότερες από 12 ώρες και ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην παραμεθόρια περιοχή και το έθεσαν υπό παρακολούθηση. Ακολουθώντας ένα χωματόδρομο το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο, εγκαταλείφθηκε από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας προς κοντινή δασική περιοχή. Εκεί συνελήφθη ο ένας και ο δεύτερος, που, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ήταν και ο επικεφαλής, προσπάθησε να διαφύγει από απόκρημνη περιοχή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον συλλάβουν.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 60 κιλά κάνναβης που είχαν προορισμό τη Αθήνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συνεργατών των συλληφθέντων.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook