Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας φορούσε λευκό φόρεμα, σκούρο μπλε παλτό και κρατούσε μια κατακόκκινη τσάντα. 

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Η κα Αγγελοπούλου ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation), όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης.

Το πρώτο «CGI Mediterranean meeting» στην Ελλάδα, θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής.

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

«Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει σχετικά ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στις 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Eurokinissi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook