Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης, προκειμένου να υποβάλουν και πάλι το αίτημά τους για φοιτητική στέγαση.
Ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τους φοιτητές ότι έχει επανειλημμένως συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Βασίλη Διγαλάκη, και τον πρώην Κοσμήτορα του ΤΕΙ Χανίων, κ. Μιχάλη Ταταράκη, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την παραχώρηση χώρων στέγασης στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Κρήτης στο κτήριο του πρώην Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων. 
Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης έχει κατά καιρούς επικοινωνήσει, γραπτά και προφορικά, με τους αρμόδιους φορείς για το θέμα αυτό, βάση των σχετικών δεσμεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης ότι το ακίνητο με τα κτίρια θα παραχωρηθούν στην τοπική κοινωνία μετά από δημόσια διαβούλευση. Μέχρι σήμερα όμως τα αιτήματα του κ. Βουλγαράκη για αξιοποίηση των κτιρίων του ΘΨΠ Χανίων, όπως και άλλων εγκαταλελειμμένων δημοσίων κτιρίων, με σκοπό την στέγαση των φοιτητών των Χανίων, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση.
Ο κ. Βουλγαράκης δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά να ανανεώσει τις προσπάθειές του και να υποβάλλει σχετικά αιτήματα σ’όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να βρεθεί λύση σ’αυτό το σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook